Jak dla mnie mogą mieszkać gdzie chcą, pic co chcą i nawet jeść g...o, tylko dlaczego robią to przed kamerą. Siedzi baran i dumnie pije whisky pod mleko i opowiada ze nie ma zgagi
AndersB napisał: Jak dla mnie mogą mieszkać gdzie chcą, pic co chcą i nawet jeść g...o, tylko dlaczego robią to przed kamerą. Siedzi baran i dumnie pije whisky pod mleko i opowiada ze nie ma zgagi
Karol.Ky napisał: AndersB napisał: Jak dla mnie mogą mieszkać gdzie chcą, pic co chcą i nawet jeść g...o, tylko dlaczego robią to przed kamerą. Siedzi baran i dumnie pije whisky pod mleko i opowiada ze nie ma zgagi
Pokazuja "prawdziwych polakow" w Norwegii.niestety Ja whisky tylko z colą, lodem i cytrynką i nie mam zgagi
AndersB napisał: Karol.Ky napisał: AndersB napisał: Jak dla mnie mogą mieszkać gdzie chcą, pic co chcą i nawet jeść g...o, tylko dlaczego robią to przed kamerą. Siedzi baran i dumnie pije whisky pod mleko i opowiada ze nie ma zgagi
Pokazuja "prawdziwych polakow" w Norwegii.niestety Ja whisky tylko z colą, lodem i cytrynką i nie mam zgagi
Swoja droga, popijac wodke mlekiem To co sie potem dzieje w zaladkach?
AndersB napisał: Jak dla mnie mogą mieszkać gdzie chcą, pic co chcą i nawet jeść g...o, tylko dlaczego robią to przed kamerą. Siedzi baran i dumnie pije whisky pod mleko i opowiada ze nie ma zgagi
Vivid napisał: Jasta, przyypuszczam ze nigdy nie byłeś na podobnej "imprezce" z norkami...bo przeciez caly czas siedzisz na MN ....uwierz mi ze przebijają tych gości o lata świetlne.
giovi2 napisał: AndersB napisał: Jak dla mnie mogą mieszkać gdzie chcą, pic co chcą i nawet jeść g...o, tylko dlaczego robią to przed kamerą. Siedzi baran i dumnie pije whisky pod mleko i opowiada ze nie ma zgagi
Dokładnie!!!
Ps. Ciekawe jak kac po tym mlekuna drugi dzień oddają klęcząc nad kiblem w postaci serwatki
AndersB napisał: giovi2 napisał: AndersB napisał: Jak dla mnie mogą mieszkać gdzie chcą, pic co chcą i nawet jeść g...o, tylko dlaczego robią to przed kamerą. Siedzi baran i dumnie pije whisky pod mleko i opowiada ze nie ma zgagi
Dokładnie!!!
Ps. Ciekawe jak kac po tym mlekuna drugi dzień oddają klęcząc nad kiblem w postaci serwatki
Mysle, ze sernikiem, bo jak sie opija to im cieplej sie robi.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.